Aрт.
Глюкоза Харчова
75.00 грн.
Глюкоза це органічною сполукою, точніше моносахаридом. Має інші назви - декстроза або виноградний цукор, кукурудзяний цукор. Являє собою біле кристалічна речовина без запаху, має солодкий смак, добре розчиняється у воді. Щільність становить 1.54 г/см3, температура плавлення – 146°C.
У природі глюкоза в найбільших концентраціях міститься у виноградному соку, квітковому нектарі багатьох фруктів і овочів, а також меді. У промислових цілях глюкозу отримують шляхом синтезу із целюлози або крохмалю.
Сфера використання:
- У харчовій промисловості;
- У фармацевтичній промисловості;
- У ветеринарії;
- В медицині;
- У виробництві іграшок;
- У текстильній та шкіряній промисловості;
- У виробництві дзеркал.
Для пошуку даного товару можуть використовуватися такі назви – виноградний цукор, декстроза, кукурудзяний цукор, харчова натуральна Глюкоза.
Фасування: 25 кг, 50 кг, 200 кг
Детальніше
Приховати
Залишити відгук